661. Photoshop.com-services zijn momenteel niet beschikbaar Fout 400 Photoshop.com-services zijn momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of controleer uw netwerkverbindingen. Fout 400.
662. Verwijder het product en installeer het opnieuw Fout 3 Verwijder het product en installeer het opnieuw. Adobe Illustrator Error 3'-fouten en andere kritieke storingen kunnen optreden wanneer het Windows-besturingssysteem overbelast raakt met ongeldige systeemverwijzingen, evenals beschadigde en verwijderde registerbestanden.
663. Verwijder het product en installeer het opnieuw Fout 6 Verwijder het product en installeer het opnieuw. Als dit probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Adobe voor hulp en vermeld de foutcode die onder aan het scherm wordt weergegeven. Fout: 6.
664. Alleen-lezen eigenschap Fout 5 Alleen-lezen eigenschap. De set-aanvraag kan niet worden voltooid omdat de opgegeven eigenschap alleen-lezen is.
665. ReferenceError: Error #1065: Variabele {Class Name} is niet gedefinieerd Fout 1065 ReferenceError: Error #1065: Variabele {Class Name} is niet gedefinieerd. Wanneer u een film publiceert, exporteert of test in Flash CS4 Professional, krijgt u deze foutmelding in het uitvoervenster.
666. Runtime-fout R605 Fout R6025 Runtime-fout! Programma: Adobe/Photoshop Elements 5.0/PhotoshopElementsEditor.exe R6025 -pure virtuele functie-aanroep.
667. Veiligheidsovertreding Fout 8 Veiligheidsovertreding. De methode is niet toegestaan ​​in RPC.
668. Er is een fout opgetreden bij de installatie en kan niet doorgaan Fout 2739 Setup heeft een fout aangetroffen en kan niet doorgaan. Neem contact op met de Adobe-klantenondersteuning voor hulp. Interne fout 2739. downloadfout.
669. Schokgolffout 1714 Fout 1714 Fout 1714: Shockwave Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
670. Schokgolffout 2753 Fout 2753 Fout 2753: Shockwave Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
671. Streamfout Fout #2032 Streamfout. De toepassing kan geen advertenties van de server aanvragen.
672. Het voor deze installatie benodigde cabinetbestand '[bestandsnaam]' is beschadigd en kan niet worden gebruikt Fout 1335 Het voor deze installatie benodigde cabinetbestand '[bestandsnaam]' is beschadigd en kan niet worden gebruikt. Deze fout kan duiden op een netwerkfout, een fout bij het lezen van de cd-rom of een probleem met dit pakket.
673. Het bestand ‘InstallAX64.exe†is niet gemarkeerd voor installatie Fout 2753 Het bestand 'InstallAX64.exe' is niet gemarkeerd voor installatie. Adobe Flash Player-installatiefout.
674. De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar Fout 1612, 1635 De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar. Controleer of de bron bestaat en of u er toegang toe hebt. Dit patchpakket kon niet worden geopend. Controleer of het patchpakket bestaat en dat u er toegang toe hebt. Of neem contact op met de applicatievendo
675. Het installatieprogramma heeft onvoldoende rechten om dit bestand te wijzigen: c: \Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect Fout 1321 Het installatieprogramma heeft onvoldoende rechten om dit bestand te wijzigen: c:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
676. De oudere versie van [productnaam] kan niet worden verwijderd Fout 1714 De oudere versie van [productnaam] kan niet worden verwijderd. Neem contact op met uw technische ondersteuningsgroep.
677. Het pad C: of het volume is ongeldig Fout 1324 Het pad C: of het volume is ongeldig. Voer het opnieuw in.
678. Het meegeleverde DisplayObject moet een kind zijn van de beller Fout 2025 Het meegeleverde DisplayObject moet een kind zijn van de aanroeper. De toepassing of component probeert mogelijk een DisplayObject of component te verwijderen, maar kan niet worden gevonden. Alle weergaveobjecten zoals MovieClip en Sprite nemen over van de klasse DisplayObject
679. Er is een probleem met Adobe/Reader Fout 1014:1014 Er is een probleem met Adobe/Reader. Als het actief is, sluit dan af en probeer het opnieuw. (1014: 1014). Acrobat leest geen online pdf-links.
680. Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket Fout 1722 Adobe Flash Player 11 ActiveX -- Fout 1722. Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket. Een programma dat als onderdeel van de installatie werd uitgevoerd, eindigde niet zoals verwacht. Neem contact op met uw ondersteuningspersoneel of pakketverkoper. Actie NewCustomAction1, locatie: C: \Use