101. Acronis-foutcode 36 Fout 36 Fout 36: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
102. Acronis-foutcode 4001 Fout 4001 Fout 4001: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
103. Acronis-foutcode 401 Fout 401 Fout 401: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
104. Acronis-foutcode 402 Fout 402 Fout 402: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
105. Acronis-foutcode 422 Fout 422 Fout 422: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
106. Acronis-foutcode 46 Fout 46 Fout 46: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
107. Acronis-foutcode 50 Fout 50 Fout 50: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
108. Acronis-foutcode 53 Fout 53 Fout 53: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
109. Acronis-foutcode 56 Fout 56 Fout 56: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
110. Acronis-foutcode 63 Fout 63 Fout 63: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
111. Acronis-foutcode 64 Fout 64 Fout 64: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
112. Acronis-foutcode 65535 Fout 65535 Fout 65535: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
113. Acronis-foutcode 72 Fout 72 Fout 72: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
114. Acronis-foutcode 8 Fout 8 Fout 8: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
115. Acronis-foutcode 94 Fout 94 Fout 94: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
116. Acronis-foutcode 96 Fout 96 Fout 96: Acronis PC Backup & Recovery heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
117. Acronis PC-back-upfout 1 Fout 1 Kan de XML niet parseren.
118. Acronis PC-back-upfout 10 Fout 10 Bestand 'Archief(1).xml' met meta-informatie is beschadigd.
119. Acronis PC-back-upfout 1060 Fout 1060 Geen bewerking om uit te voeren.
120. Acronis PC-back-upfout 20.250.685 (0x135003D) Fout 20.250.685 (0x135003D) Opdracht 'Back-upplan uitvoeren 'StartTimeout'' is mislukt.