11941. U probeert een gecodeerde database te converteren Fout 32544 U probeert een gecodeerde database te converteren. Decodeer de database en probeer het opnieuw. Om de geconverteerde database te beveiligen, gebruikt u de opdracht Coderen met wachtwoord.
11942. U probeert een gecodeerde database te converteren die een wachtwoord gebruikt Fout 32546 U probeert een gecodeerde database te converteren die een wachtwoord gebruikt. Decodeer de database, verwijder het wachtwoord en probeer het opnieuw. Om de geconverteerde database te beveiligen, gebruikt u de opdracht Coderen met wachtwoord.
11943. U probeert een alleen-lezen database te openen Fout 29029 U probeert een alleen-lezen database te openen.@De eerste keer dat u een database met een eerdere versie opent, moet u wijzigingen in de database kunnen schrijven.* Het alleen-lezen kenmerk van het databasebestand kan zijn ingesteld; wis dit attribuut.* Mogelijk hebt u de Open R . gekozen
11944. U gebruikt een OTC die niet overeenkomt met de Avira-software die u gebruikt Fout 555 U gebruikt een OTC die niet overeenkomt met de Avira-software die u gebruikt. Licentie-installatie mislukt.
11945. U heeft geprobeerd een.mdb-bestand te maken op een SharePoint-site Fout 32526 U hebt geprobeerd een.mdb-bestand te maken op een SharePoint-site. U kunt alleen Access 2007-databasebestanden (.accdb) maken op SharePoint-sites. Wijzig het bestandstype of selecteer een andere locatie.
11946. U heeft geprobeerd een Microsoft Word-samenvoegbestand te koppelen of te importeren Fout 3439 U hebt geprobeerd een Microsoft Word-samenvoegbestand te koppelen of te importeren. Hoewel u dergelijke bestanden kunt exporteren, kunt u ze niet koppelen of importeren.
11947. U heeft geprobeerd een database te openen die al is geopend door gebruiker '|2' op computer '|1' Fout 3704 U hebt geprobeerd een database te openen die al is geopend door gebruiker '|2' op computer '|1'. Probeer het opnieuw wanneer de database beschikbaar is.
11948. U heeft geprobeerd een database te openen die al exclusief is geopend door gebruiker '|2' op computer '|1' Fout 3356 U heeft geprobeerd een database te openen die al exclusief is geopend door gebruiker '|2' op computer '|1'. Probeer het opnieuw wanneer de database beschikbaar is.
11949. U kunt alleen een database kopiëren die op uw lokale computer staat Fout 7843 U kunt alleen een database kopiëren die zich op uw lokale computer bevindt. Om een ​​kopie van een database op een externe computer te maken, klikt u op de Microsoft Office-knop, wijst u naar Servertaken en klikt u vervolgens op Database overbrengen.@@@1@@@1.
11950. U kunt selectie-, kruistabel- en samenvoegquery's alleen in deze indeling opslaan Fout 7798 U kunt selectie-, kruistabel- en samenvoegquery's alleen in deze indeling opslaan.@@@1@@@1.
11951. U kunt maximaal | . selecteren waarden in een kolomfilter voor een veld met meerdere waarden Fout 2355 U kunt maximaal | . selecteren waarden in een kolomfilter voor een veld met meerdere waarden. Verwijder enkele waarden en probeer het opnieuw.
11952. U kunt groepsniveaus alleen voor rapporten instellen, niet voor formulieren Fout 2152 U kunt groepsniveaus alleen voor rapporten instellen, niet voor formulieren.@@@1@@@1.
11953. U kunt de operator Is alleen gebruiken in een uitdrukking met Null of Not Null Fout 2443 U kunt de operator Is alleen gebruiken in een expressie met Null of Not Null.@@@1@3@1008950@1.
11954. U kunt geen verwijzing naar een Microsoft Office Access-werkgroep toevoegen Fout 29014 U kunt geen verwijzing naar een Microsoft Office Access-werkgroep toevoegen.@@@2@1@13780@1.
11955. U kunt geen verwijzing naar de open database toevoegen Fout 29016 U kunt geen verwijzing toevoegen aan de open database.@@@1@@@1.
11956. Je kunt nu geen andere sectie toevoegen Fout 2178 U kunt nu geen andere sectie toevoegen.@De maximale totale hoogte voor alle secties in een rapport, inclusief de sectiekoppen, is 200 inch (508 cm).@Verwijder of verklein de hoogte van ten minste één sectie en voeg vervolgens de nieuwe sectie.@1@@@1.
11957. U kunt geen waarde toewijzen aan dit object Fout 2448 U kunt geen waarde aan dit object toewijzen.@* Het object is mogelijk een besturingselement op een alleen-lezen formulier.* Het object bevindt zich mogelijk op een formulier dat is geopend in de ontwerpweergave.* De waarde is hiervoor mogelijk te groot veld.@@1@1@9424@1.
11958. U kunt geen totalen berekenen op de asterisk (*) Fout 2324 U kunt geen totalen berekenen voor het sterretje (*).@Omdat het sterretje alle velden in de tabel vertegenwoordigt, kunt u er geen totalen mee berekenen.@Verwijder het sterretje uit het queryontwerpraster. Voeg de velden die u wilt gebruiken toe aan het ontwerpraster en selecteer vervolgens
11959. U kunt deze functie niet aanroepen wanneer het deelvenster Groeperen, Sorteren en Totaal is geopend Fout 2154 U kunt deze functie niet aanroepen als het deelvenster Groeperen, Sorteren en Totaal is geopend.@@@1@@@1.
11960. U kunt deze actie momenteel niet uitvoeren Fout 2486 U kunt deze actie op dit moment niet uitvoeren.@U heeft geprobeerd een macro uit te voeren of u heeft het DoCmd-object in Visual Basic gebruikt om een ​​actie uit te voeren. Microsoft Office Access voert echter een andere activiteit uit waardoor deze actie niet kan worden uitgevoerd