2621. Excel-fout 9 Fout 9 Fout 9: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2622. Excel-fout 91 Fout 91 Fout 91: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2623. Excel-fout 9105 Fout 9105 Fout 9105: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2624. Excel-fout 94 Fout 94 Fout 94: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2625. Excel-foutcode 108 Fout 108 Fout 108: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2626. Excel-foutcode 1401 Fout 1401 Fout 1401: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2627. Excel-foutcode 1706 Fout 1706 Fout 1706: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2628. Excel-foutcode 36 Fout 36 Fout 36: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2629. Excel-foutcode 43 Fout 43 Fout 43: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2630. Excel Error Hresult 0X800A03Ec Fout HRESULT 0x800A03EC Fout HRESULT 0x800A03EC: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2631. Excel Vba Foutcode 6 Overloop Fout 6 Fout 6: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2632. Uitzonderingscode: 0xc0000005 Fout 0xC0000005 "De 0xC0000005-uitzondering wordt gegenereerd door een illegale ""geheugentoegangsfout". Het adres waar de uitzondering optreedt is altijd 407129. De instructie op dat adres maakt een ongeldige geheugenreferentie."
2633. Uitzondering EOSError in module asvc.exe op 0000C012 Fout 5 Uitzondering EOSError in module asvc.exe op 0000C012. Systeemfout. Code: 5. Toegang wordt geweigerd. Avant Browser-fouten bij het wissen van records.
2634. EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION Fout 0xC0000005 UITZONDERING_ACCESS_VIOLATION. Er is een fatale fout gedetecteerd door de Java Runtime Environment: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) op pc=0x5278b517, pid=2480, tid=228.
2635. EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) Fout 0xC0000005 Er is een fatale fout gedetecteerd door de Java Runtime Environment: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) op pc=0x65f26301, pid=5340, tid=4524.
2636. De uitvoering van deze toepassing is gestopt vanwege een runtime-fout Fout 7898 De uitvoering van deze applicatie is gestopt vanwege een runtime-fout.@De applicatie kan niet doorgaan en wordt afgesloten.@@1@@@3.
2637. Bestaande gegevens zijn in strijd met de nieuwe regel voor recordvalidatie Fout 10021 Bestaande gegevens zijn in strijd met de nieuwe regel voor recordvalidatie.@Wilt u blijven testen met de nieuwe regel?* Klik op Ja om de nieuwe regel te behouden en door te gaan met testen.* Om terug te keren naar de oude regel en door te gaan met testen, klikt u op Nee.* Om stop met testen, klik op Annuleren.@@13@@@1
2638. Bestaande gegevens zijn in strijd met de nieuwe regel voor recordvalidatie Fout 10027 Bestaande gegevens schenden de nieuwe regel voor recordvalidatie.@Wilt u doorgaan met het testen van gegevens met deze nieuwe regel?* Klik op Ja om door te gaan met testen op andere nieuwe regelovertredingen.* Klik op Nee om alleen de oude validatieregels te blijven testen.* Om te stoppen met testen,
2639. Bestaande gegevens schenden de nieuwe instelling voor de eigenschap '|1' voor veld '|2 Fout 10022 Bestaande gegevens schenden de nieuwe instelling voor de eigenschap '|1' voor veld '|2.'@Wilt u blijven testen met de nieuwe instelling?* Om de nieuwe instelling te behouden en door te gaan met testen, klikt u op Ja.* Om terug te keren naar de oude instelling en doorgaan met testen, klik op Nee.* Om te stoppen
2640. Afsluitcode: 6 Fout 6 Exit Code 6 en Exit Code 7 geven aan dat de installatie met fouten is voltooid. De afsluitcodes zelf geven echter niet het type fout aan dat is opgetreden.