Device Manager Errors

21. Code 38 Fout 38 Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet laden, omdat een eerder exemplaar van het apparaatstuurprogramma zich nog in het geheugen bevindt.
22. Code 39 Fout 39 Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet laden. Het stuurprogramma is mogelijk beschadigd of ontbreekt.
23. Code 40 Fout 40 Windows heeft geen toegang tot deze hardware omdat de servicesleutelinformatie in het register ontbreekt of onjuist is vastgelegd.
24. Code 41 Fout 41 Windows heeft het apparaatstuurprogramma voor deze hardware met succes geladen, maar kan het hardwareapparaat niet vinden.
25. Code 42 Fout 42 Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet laden omdat er al een dubbel apparaat in het systeem actief is.
26. Code 43 Fout 43 Windows heeft dit apparaat gestopt omdat het problemen heeft gemeld.
27. Code 44 Fout 44 Een toepassing of service heeft dit hardwareapparaat afgesloten.
28. Code 45 Fout 45 Momenteel is dit hardwareapparaat niet aangesloten op de computer.
29. Code 46 Fout 46 Windows kan geen toegang krijgen tot dit hardwareapparaat omdat het besturingssysteem wordt afgesloten.
30. Code 47 Fout 47 Windows kan dit hardwareapparaat niet gebruiken omdat het is voorbereid voor veilige verwijdering, maar niet van de computer is verwijderd.
31. Code 48 Fout 48 Het starten van de software voor dit apparaat is geblokkeerd omdat bekend is dat er problemen zijn met Windows. Neem contact op met de hardwareleverancier voor een nieuw stuurprogramma.
32. Code 49 Fout 49 Windows kan geen nieuwe hardwareapparaten starten omdat de systeemcomponent te groot is (de limiet voor de registergrootte overschrijdt).
33. Code 52 Fout 52 Windows kan de digitale handtekening voor de stuurprogramma's die nodig zijn voor dit apparaat niet verifiëren.