Blue Screen Errors

1. VIDEO_DRIVER_DEBUG_REPORT_REQUEST Fout 0xAD De VIDEO_DRIVER_DEBUG_REPORT_REQUEST bugcontrole heeft een waarde van 0x000000AD. Deze bugcontrole geeft aan dat de videopoort tijdens runtime een niet-fatale minidump heeft gemaakt namens het videostuurprogramma.
2. VIDEO_DRIVER_INIT_FAILURE Fout 0xB4 De VIDEO_DRIVER_INIT_FAILURE bugcontrole heeft een waarde van 0x000000B4. Dit geeft aan dat Windows de grafische modus niet kon openen.
3. VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR Fout 0x113 De VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x00000113. Dit geeft aan dat het subsysteem van de grafische kernel van Microsoft DirectX een overtreding heeft gedetecteerd.
4. VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL Fout 0x10E De VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL bugcontrole heeft een waarde van 0x0000010E. Dit geeft aan dat de videogeheugenbeheerder een toestand is tegengekomen waarvan hij niet kan herstellen.
5. VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR Fout 0x119 De VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x00000119. Dit geeft aan dat de videoplanner een fatale overtreding heeft gedetecteerd.
6. VIDEO_SHADOW_DRIVER_FATAL_ERROR Fout 0x114 De VIDEO_SHADOW_DRIVER_FATAL_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x00000114. Dit geeft aan dat de schaduwdriver een overtreding heeft gedetecteerd.
7. VIDEO_TDR_ERROR Fout 0x116 De VIDEO_TDR_ ERROR-bugcontrole heeft een waarde van 0x00000116. Dit geeft aan dat een poging om het beeldschermstuurprogramma opnieuw in te stellen en te herstellen van een time-out is mislukt.
8. VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED Fout 0x117 De VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED bugcontrole heeft een waarde van 0x00000117. Dit geeft aan dat het beeldschermstuurprogramma niet tijdig heeft gereageerd.