1. BAD_EXHANDLE Fout 0xA7 De bugcontrole BAD_EXHANDLE heeft een waarde van 0x000000A7. Deze bugcontrole geeft aan dat de handle-tabel in de kernelmodus een inconsistente ingangsstatus van de handle-tabel heeft gedetecteerd.
2. BAD_POOL_CALLER Fout 0xC2 De BAD_POOL_CALLER bugcontrole heeft een waarde van 0x000000C2. Dit geeft aan dat de huidige thread een slecht poolverzoek doet.
3. BAD_POOL_HEADER Fout 0x19 De bugcontrole BAD_POOL_HEADER heeft een waarde van 0x00000019. Dit geeft aan dat een poolheader beschadigd is.
4. BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO Fout 0x74 De BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO bugcontrole heeft een waarde van 0x00000074. Deze bugcontrole geeft aan dat er een fout in het register zit.
5. BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED Fout 0x97 De BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED bugcontrole heeft een waarde van 0x00000097.
6. BUGCODE_ID_DRIVER Fout 0xD2 De bugcontrole BUGCODE_ID_DRIVER heeft een waarde van 0x000000D2. Dit geeft aan dat er een probleem is opgetreden met een NDIS-stuurprogramma.
7. BUGCODE_NDIS_DRIVER Fout 0x7C De bugcontrole BUGCODE_NDIS_DRIVER heeft een waarde van 0x0000007C. Deze bugcontrole geeft aan dat er een probleem is opgetreden met een NDIS-stuurprogramma.
8. BUGCODE_USB3_DRIVER Fout 0x144 De bugcontrole BUGCODE_USB3_DRIVER heeft een waarde van 0x00000144. Dit is de code die wordt gebruikt voor alle USB 3-bugcontroles. Parameter 1 specificeert het type USB 3-bugcontrole en de betekenissen van de andere parameters zijn afhankelijk van parameter 1.
9. BUGCODE_USB_DRIVER Fout 0xFE De bugcontrole BUGCODE_USB_DRIVER heeft een waarde van 0x000000FE. Dit geeft aan dat er een fout is opgetreden in een USB-stuurprogramma (Universal Serial Bus).