61. DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER Fout 0xF7 De bugcontrole van DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER heeft een waarde van 0x000000F7. Dit geeft aan dat een stuurprogramma een op stack gebaseerde buffer heeft overschreden.
62. DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION Fout 0xD6 De bugcontrole van DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION heeft een waarde van 0x000000D6. Dit geeft aan dat het stuurprogramma geheugen heeft gebruikt na het einde van de pooltoewijzing.
63. DRIVER_PAGE_FAULT_IN_FREED_SPECIAL_POOL Fout 0xD5 De DRIVER_PAGE_FAULT_IN_FREED_SPECIAL_POOL bugcontrole heeft een waarde van 0x000000D5. Dit geeft aan dat een stuurprogramma heeft verwezen naar geheugen dat eerder is vrijgemaakt.
64. DRIVER_PORTION_MUST_BE_NONPAGED Fout 0xD3 De DRIVER_PORTION_MUST_BE_NONPAGED bugcontrole heeft een waarde van 0x000000D3. Dit geeft aan dat het systeem probeerde toegang te krijgen tot wisselbaar geheugen bij een proces-IRQL die te hoog was.
65. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Fout 0x9F De bugcontrole van DRIVER_POWER_STATE_FAILURE heeft een waarde van 0x0000009F. Deze bugcontrole geeft aan dat het stuurprogramma zich in een inconsistente of ongeldige energiestatus bevindt.
66. DRIVER_RETURNED_HOLDING_CANCEL_LOCK Fout 0x11B De DRIVER_RETURNED_HOLDING_CANCEL_LOCK bugcontrole heeft een waarde van 0x0000011B. Deze foutcontrole geeft aan dat een stuurprogramma is teruggekeerd van een annuleringsroutine die de algemene annuleringsvergrendeling bevat. Dit zorgt ervoor dat alle latere annuleringsoproepen mislukken, en resulteert in ofwel:
67. DRIVER_RETURNED_STATUS_REPARSE_FOR_VOLUME_OPEN Fout 0xF9 De DRIVER_RETURNED_STATUS_REPARSE_FOR_VOLUME_OPEN bugcontrole heeft een waarde van 0x000000F9. Dit geeft aan dat een stuurprogramma STATUS_REPARSE heeft geretourneerd naar een IRP_MJ_CREATE-verzoek zonder achterliggende namen.
68. DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS Fout 0xCE De DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS bugcontrole heeft een waarde van 0x000000CE. Dit geeft aan dat een chauffeur de lopende operaties voor het lossen niet heeft geannuleerd.
69. DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW Fout 0xD7 De DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW bugcontrole heeft een waarde van 0x000000D7. Dit geeft aan dat een stuurprogramma probeert de toewijzing van een adres op te heffen dat niet is toegewezen.
70. DRIVER_USED_EXCESSIVE_PTES Fout 0xD8 De DRIVER_USED_EXCESSIVE_PTES bugcontrole heeft een waarde van 0x000000D8. Dit geeft aan dat er geen systeempaginatabelvermeldingen (PTE) meer zijn.
71. DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION Fout 0xC4 De DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION bugcontrole heeft een waarde van 0x000000C4. Dit is de algemene foutcontrolecode voor fatale fouten gevonden door Driver Verifier. Zie Een bugcontrole afhandelen wanneer stuurprogrammaverificatie is ingeschakeld voor meer informatie.
72. DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION Fout 0xE6 De bugcontrole van DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION heeft een waarde van 0x000000E6. Dit is de foutcontrolecode voor alle DMA-verificatieovertredingen van Driver Verifier.
73. DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION Fout 0xC9 De bugcontrole DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION heeft een waarde van 0x000000C9. Dit is de foutcontrolecode voor alle Driver Verifier I/O-verificatieovertredingen.
74. DRIVER_VIOLATION Fout 0x121 De bugcontrole van DRIVER_VIOLATION heeft een waarde van 0x00000121. Deze bugcontrole geeft aan dat een bestuurder een overtreding heeft veroorzaakt.
75. EMPTY_THREAD_REAPER_LIST Fout 0x13 De EMPTY_THREAD_REAPER_LIST bugcontrole heeft een waarde van 0x00000013.
76. EM_INITIALIZATION_FAILURE Fout 0x11A De EM_INITIALIZATION_FAILURE bugcontrole heeft een waarde van 0x0000011A.
77. END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD Fout 0x98 De END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD bugcontrole heeft een waarde van 0x00000098. Deze bugcontrole geeft aan dat de proefperiode voor het Microsoft Windows-besturingssysteem is afgelopen.
78. EVENT_TRACING_FATAL_ERROR Fout 0x11D De EVENT_TRACING_FATAL_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x0000011D. Deze bugcontrole geeft aan dat het Event Tracing-subsysteem een ​​onverwachte fatale fout heeft aangetroffen.
79. EXFAT_FILE_SYSTEM Fout 0x12C De EXFAT_FILE_SYSTEM bugcontrole heeft een waarde van 0x0000012C. Deze bugcontrole geeft aan dat er een probleem is opgetreden in het bestandssysteem Extended File Allocation Table (exFAT).
80. FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR Fout 0x4C De FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x0000004C.