221. SPIN_LOCK_INIT_FAILURE Fout 0x81 De SPIN_LOCK_INIT_FAILURE bugcontrole heeft een waarde van 0x00000081.
222. SPIN_LOCK_NOT_OWNED Fout 0x10 De SPIN_LOCK_NOT_OWNED bugcontrole heeft een waarde van 0x00000010.
223. STATUS_CANNOT_LOAD_REGISTRY_FILE Fout 0xC0000218 De STATUS_CANNOT_LOAD_REGISTRY_FILE bugcontrole heeft een waarde van 0xC0000218. Dit geeft aan dat een registerbestand niet kon worden geladen.
224. STATUS_IMAGE_CHECKSUM_MISMATCH Fout 0xC0000221 De STATUS_IMAGE_CHECKSUM_MISMATCH-bugcontrole heeft een waarde van 0xC0000221. Dit geeft aan dat een stuurprogramma of een systeem-DLL is beschadigd.
225. STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED Fout 0xC000021A De STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED bugcontrole heeft een waarde van 0xC000021A. Dit betekent dat er een fout is opgetreden in een cruciaal subsysteem in de gebruikersmodus.
226. STREAMS_INTERNAL_ERROR Fout 0x4B De STREAMS_INTERNAL_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x0000004B.
227. SYMBOLIC_INITIALIZATION_FAILED Fout 0x64 De SYMBOLIC_INITIALIZATION_FAILED bugcontrole heeft een waarde van 0x00000064.
228. SYSTEM_EXIT_OWNED_MUTEX Fout 0x39 De SYSTEM_EXIT_OWNED_MUTEX bugcontrole heeft een waarde van 0x00000039. Dit geeft aan dat de werkroutine terugkeerde zonder het mutex-object dat het bezat vrij te geven.
229. SYSTEM_LICENSE_VIOLATION Fout 0x9A De SYSTEM_LICENSE_VIOLATION-bugcontrole heeft een waarde van 0x0000009A. Deze bugcontrole geeft aan dat de softwarelicentieovereenkomst is geschonden.
230. SYSTEM_PTE_MISUSE Fout 0xDA De SYSTEM_PTE_MISUSE bugcontrole heeft een waarde van 0x000000DA. Dit geeft aan dat een routine voor het invoeren van een paginatabel (PTE) op een onjuiste manier is gebruikt.
231. SYSTEM_SCAN_AT_RAISED_IRQL_CAUGHT_IMPROPER_DRIVER_UNLOAD Fout 0xD4 De SYSTEM_SCAN_AT_RAISED_IRQL_CAUGHT_IMPROPER_DRIVER_UNLOAD bugcontrole heeft een waarde van 0x000000D4. Dit geeft aan dat een chauffeur lopende operaties niet heeft geannuleerd voor het lossen.
232. SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Fout 0x3B De SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION-bugcontrole heeft een waarde van 0x0000003B. Dit geeft aan dat er een uitzondering is opgetreden tijdens het uitvoeren van een routine die overgaat van niet-bevoorrechte code naar bevoorrechte code.
233. SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED Fout 0x7E De SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED bugcontrole heeft een waarde van 0x0000007E. Deze bugcontrole geeft aan dat een systeemthread een uitzondering heeft gegenereerd die de fouthandler niet heeft opgevangen.
234. SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M Fout 0x1000007E De SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M bugcontrole heeft een waarde van 0x1000007E. Dit geeft aan dat een systeemthread een uitzondering heeft gegenereerd die de foutafhandelaar niet heeft opgevangen.
235. SYSTEM_UNWIND_PREVIOUS_USER Fout 0x3A De SYSTEM_UNWIND_PREVIOUS_USER bugcontrole heeft een waarde van 0x0000003A.
236. TARGET_MDL_TOO_SMALL Fout 0x40 De TARGET_MDL_TOO_SMALL bugcontrole heeft een waarde van 0x00000040. Dit geeft aan dat een stuurprogramma IoBuildPartialMdl onjuist heeft gebruikt.
237. TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE Fout 0xCF De bugcontrole TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE heeft een waarde van 0x000000CF. Dit geeft aan dat een stuurprogramma onjuist is geport naar de terminalserver.
238. THIRD_PARTY_FILE_SYSTEM_FAILURE Fout 0x108 De THIRD_PARTY_FILE_SYSTEM_FAILURE bugcontrole heeft een waarde van 0x00000108. Dit geeft aan dat er een onherstelbaar probleem is opgetreden in een bestandssysteem of bestandssysteemfilter van een derde partij.
239. THREAD_NOT_MUTEX_OWNER Fout 0x11 De THREAD_NOT_MUTEX_OWNER bugcontrole heeft een waarde van 0x00000011.
240. THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Fout 0xEA De THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER bugcontrole heeft een waarde van 0x000000EA. Dit geeft aan dat een draad in een apparaatstuurprogramma eindeloos ronddraait.